Please enable JS

The Indian Maharadja

Only teamwork wins championships

The Indian Maharadja brengt de oosterse mystiek samen met de techniek van het westen in dit Nederlandse performance sportmerk dat sinds 2009 actief is. Voor ons eigen merk The Indian Maharadja ontwerpen en produceren wij functionele team-, club- en sportswear met een trendy uitstraling en optimaal draagcomfort.

Met meer dan 120 clubs in Nederland domineren wij met The Indian Maharadja de Nederlandse hockeyvelden. Ook in België, Duitsland, Ierland, Canada en de Verenigde Staten hebben wij de eerste clubs reeds gecontracteerd. In 2022 lanceren wij met The Indian Maharadja onze eerste padel- en tenniscollectie die uitgedragen gaat worden door de Nederlandse toptennissers Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor.

Referenties

NOOR Sportswear en Hockeyclub ’s-Hertogenbosch vonden elkaar in 2015. HCDB nam noodgedwongen afscheid van haar buitenlandse kledingsponsor. NOOR Sportswear zocht een club om te starten in de markt van hockeykleding. We vonden elkaar en er is geen bedrijf waarmee we, vanaf dat moment, zo intensief “samen” hebben gewerkt als NOOR. Samen ontwikkelen, samen groeien en samen de ambitie hebben om de beste te willen zijn. Wij als hockeyclub en NOOR als clubkleding leverancier. En dat is volgens ons aardig gelukt.

Gerard Booij
Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Hc Denbosch

Contact met NOOR

Hoe kunnen we u helpen?