Please enable JS

The Indian Maharadja

Performance Sportswear

The Indian Maharadja ontwikkelt sportswear met maximaal comfort en een eigentijdse look. Optimale bewegingsvrijheid is daarbij een vereiste, kwaliteit een vanzelfsprekendheid. The Indian Maharadja is er voor iedereen. Of je nu sport voor je plezier, je gezondheid of een podiumplaats, met kledingcollectie van The Indian Maharadja haal je het beste uit jezelf. 

Onze Performance Sportswear is ontwikkeld met de specifieke bewegingen en uitdagingen binnen de sport als uitgangspunt. Met behulp van slimme technologieën creëren wij een outfit met de perfecte pasvorm én uitstraling, zodat jij je vrij kunt bewegen. Want dat jij je zelfverzekerd voelt, is wat telt voor ons!

The Indian Maharadja is binnen de hockeysport dé betrouwbare leverancier van meer dan de helft van alle Nederlandse hockeyclubs. Ook in België, Duitsland, Ierland, Canada en de Verenigde Staten hebben wij de eerste clubs reeds gecontracteerd. Binnen de tennissport zijn wij trotse sponsor van dé Nederlandse toptennissers van dit moment: Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Bart Stevens en Arianne Hartono. Bij het rolstoeltennis: Tom Egberink, Maikel Scheffers en Ruben Spaargaren. Ook werken we samen met meerdere tennisscholen.

The Indian Maharadja is een toonaangevend merk in clubwear en teamwear. The Indian Maharadja biedt sportkleding waarmee je zowel op als buiten het veld een professionele en comfortabele uitstraling kunt creëren. Onze kleding geeft de kracht om eenheid te brengen in verscheidenheid en jou als individu te laten stralen.

 

Meer weten, bekijk The Indian Maharadja website

Referenties

NOOR Sportswear en Hockeyclub ’s-Hertogenbosch vonden elkaar in 2015. HCDB nam noodgedwongen afscheid van haar buitenlandse kledingsponsor. NOOR Sportswear zocht een club om te starten in de markt van hockeykleding. We vonden elkaar en er is geen bedrijf waarmee we, vanaf dat moment, zo intensief “samen” hebben gewerkt als NOOR. Samen ontwikkelen, samen groeien en samen de ambitie hebben om de beste te willen zijn. Wij als hockeyclub en NOOR als clubkleding leverancier. En dat is volgens ons aardig gelukt.

Gerard Booij
Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Hc Denbosch

Contact met NOOR

Hoe kunnen we u helpen?