Please enable JS

Services

Wij denken met u mee

Naast topkwaliteit sportswear bieden wij ook passende ondersteuning en de juiste nazorg. Bij NOOR geloven wij in teamwork. Wij luisteren naar uw wensen en vullen ze aan met onze expertise om samen tot het beste resultaat te komen. Zo groeien we in ons kunnen en daardoor bent u altijd een stap vooruit. Met onze duurzame visie en uitstekende service zorgen we op alle fronten voor en soepele een prettige samenwerking.

Noor Img Innovatie

Innovatie

Bij NOOR willen wij alleen het beste voor u en uw team en denken wij altijd een stap vooruit. Een nóg betere fit. Langere levensduur. Behoud van kleur en elasticiteit. Onze progressie is uw winst! Samen met onze fabrikanten blijven wij onze kleding en productie innoveren. Tevens bekijken we hoe we bestaande materialen steeds op een nieuwe manier kunnen implementeren. Zo blijven wij onze eigen grenzen verleggen. Onze sporters houden ons scherp, hun ervaringen en feedback zorgen ervoor dat we nieuwe en bestaande collecties kunnen evalueren en optimaliseren.
Noor Img Voorraad Bewerkt

Voorraadbeheer

Onze flexibiliteit is uw gemak. Bij NOOR staan wij voor een snelle levering en een persoonlijke service. De basics van onze merken zijn het hele jaar uit voorraad leverbaar. Zo grijpt u nooit mis en heeft u de bestelling binnen enkele werkdagen. Terwijl wij u het werk uit handen nemen heeft uw klant altijd een passende outfit. Voor onze merken en branded sportswear denken wij proactief mee over het voorraadbeheer en geven desgewenst passend advies en sturing aan het administratieproces. Of er een seizoenswisseling, ledenuitbreiding of evenement gepland staat, samen zorgen we ervoor dat u tijdig over de juiste items beschikt.
Noor Img Support Bewerkt

Support

Uw gemak is onze zorg. Via uw eigen, volledig geautomatiseerde portaal heeft u 24/7 toegang tot uw bestellingen en gegevens. Zo kunt u makkelijk uw orderhistorie terugzien, de status van uw bestelling checken of volgen en indien nodig een artikel retour aanmelden. Heeft u een vraag, dan helpen onze medewerkers u graag met uw vraag.
Noor Img Duurzaam

Duurzaamheid

Het klinkt misschien cliché, maar een betere wereld begint echt bij jezelf. Zo ook bij NOOR! Als bedrijf maken wij ons sterk voor een milieuvriendelijk klimaat. Onze medewerkers rijden elektrische auto's en ons bedrijfspand heeft een sedumdak met zonnecollectoren die zoveel energie produceren dat we terug leveren aan het net. Samen met onze partners zijn wij aanhoudend bezig om onze kleding en het productieproces te verduurzamen. De fabrieken die onze kleding produceren zijn gecertificeerd voor ethische productie. Wij werken zoveel mogelijk met recyclebare materialen en denken na over milieuvriendelijke oplossingen zoals papier- en plasticreductie in verpakkingsmateriaal.